Silver House

Silver House quietly fulfils the lifelong goals of our clients - to return home from the big city, live in peace and stretch out time among the ever-changing tides of the sea. Nestled on a hilltop on the Gower Peninsula, South Wales, Silver House celebrates sunny days and embellishes winter storms. Globally recognised for its power and poignance, the home has resonated discussion across online and print platforms, from Dezeen to Grand Designs magazine and the Daily Telegraph. Boasting 15 national and regional awards, including RSAW Best Building of the Year 2017 and Client of the Year, alongside shortlisting for the prestigious Stephen Lawrence Award, Silver House will bring the curious home.

 
hyde-and-hyde-SHS-Silver-House-front-dawn.jpg
hyde-and-hyde-SHS-silver-house-rear-dusk.jpg
hyde-and-hyde-SHS-Silver-House-entry-hall.jpg
hyde-and-hyde-SHS-Silver-House-front-life.jpg
hyde-and-hyde-SHS-Silver-House-interior-bedroom.jpg
hyde-and-hyde-SHS-Silver-House-basement-studio.jpg
hyde-and-hyde-SHS-Silver-House-interior-stair.jpg
hyde-and-hyde-SHS-Silver-House-sideb.jpg