Hyde architects
Drawing Pencil + Ink

Silver House – Balance of the Parts

Silver House - Balance of the Parts

Silver House facade studies began as a series of formal explorations on composition and proportion, in response to an extremely exposed coastal location on the Gower Peninsula, South Wales. Moving from outline sketch to visualisation, elements were then further refined.

The images below show the steady evolution of that process, from conception sketch to f...

Continue reading

Silver House rear elevation at dusk

Hyde + Hyde News – March

We are delighted that our recently completed Silver House has been shortlisted for the Welsh Architecture Awards 2017.

The project located on the Gower Peninsula near Swansea in South Wales will now be visited by a regional jury.

The winner will be announced at an award ceremony at Cardiff and Vale College on 30 May.

The winners will be in the running for the UK-wide 2017 Royal Ins...

Continue reading